Träning gör livet bättre

Ett av mina absolut största intressen är träning. Eftersom jag är väldigt mån om mitt utseende både på in- och utsidan så föredrar jag att springa, träna på gym men också att utföra yoga. Jag anser nämligen att det är lika viktigt att ta hand om den psykiska hälsan som det är att ta hand om den fysiska och jag vet att de flesta, men framförallt jag själv, mår så mycket bättre av att göra det.

Dessutom kan det bli en hel del onyttigheter under helgerna då jag och mina tjejvänner är ute ungefär en gång i veckan på krogen eller har vinkvällar hemma hos varandra. Det är verkligen supertrevliga evenemang som man inte vill missa, men för att fortsätta att hålla sig i form är det därför verkligen viktigt att träna.

Vanligtvis brukar jag hänga på gymmet ca 3 gånger i veckan. Dessutom föredrar jag att vara ute och springa ungefär 1 gång per vecka med, dessvärre är jag inte lika strikt med att få till mina löprundor som jag är angående mina gympass. Men allt handlar ju även om hur mycket tid jag har och vad jag prioriterar att göra i första hand.

Yoga är däremot något som är relativt nytt för mig. Jag började med det för ungefär 1 år sedan och försöker hålla mig till att utföra 2 pass dagligen. Det är nämligen så jag väljer att börja mina dagar men även att avsluta dem. Yogan har verkligen hjälpt mig att få ett balanserat sinne och jag upplever mig själv som en mer harmonisk människa på insidan. Så för alla er som lider av någon form av stress så tipsar jag verkligen att börja med yoga. Det är hur suveränt som helst och hela du förtjänar att må bra som möjligt, så glöm inte att insidan är lika viktig som utsidan.