Sminkprodukter som jag älskar

Jag har ett stort intresse för all typ av skönhet. Inte allra minst när det kommer till att sminka mig själv men också att testa nya sminkprodukter från olika märken. Smink är verkligen en stor del av mitt liv och jag har många gånger tänkt tanken på att någon dag utbilda mig till make up-artist. Dock har jag inte helt och hållet bestämt mig för det nu, med tanke på att jag blivit allt mer inriktad på att jag vill jobba med sociala medier och som influencer, men vem har egentligen sagt att det betyder att man inte kan arbeta med smink också?

Som person är jag väldigt mån om vad för olika sminkprodukter jag använder mig av. Jag ogillar verkligen starkt all form av djurtester och stödjer därför aldrig några produkter som inte är kliniskt testade. Jag tycker inte att oskyldiga djur ska behöva bli offer för att vi vill ha produkter som ska bli så optimala för vår hud som möjligt. Detta visar sig ändå bäst på en riktig människa så jag ser inte varför man ens ska behöva blanda in djur i den saken. Därför väljer jag bara veganska och cruelty free sminkprodukter, vilket såklart även gäller alla andra hudvårdsprodukter med.

Det finns flera olika sminkmärken som numera väljer att ta avstånd från all typ av djurtester, några av dem råkar just vara mina favoriter som Isadora, Nyx, Anastasia och Lumene.

En produkt jag verkligen måste tipsa om som jag har blivit så förälskad i är Anastasia Tinted Brow Gel. Denna produkt är ett måste för alla som vill ha perfekta och snygga ögonbryn som håller hårstråna på plats hela dagen, samtidigt som den ger färg och lyser vilket gör att ens ögonbryn ser mer naturliga ut än om man bara använder sig av ögonbryns penna eller en ögonbryns promade.

Så glöm inte! De bästa sminkprodukterna är de som är snällast mot djuren.