I denna blogg kommer ni kunna få följa med mig och mitt liv som en 20 årig tjej i Sveriges huvudstad, Stockholm. Jag som driver denna blogg heter Beatrice och har spenderat majoriteten av mitt liv i Uppsala. Numera studerar jag en utbildning som är inriktad för alla dem som är intresserade av att jobba med sociala medier som jag själv.

I denna blogg kommer jag dela med mig av sådant jag finner är viktigt och kul det vill säga:

  • Min vardag – vad jag värdesätter och hittar på under dagarna för att få så många betydelsefulla dagar som möjligt i livet.
  • Min passion för träning och hälsa – vägen till ett lyckligare liv är nämligen genom vägen till ett aktivt liv.
  • Mitt stora intresse för mode och skönhet – få tips och knep på hur du tar hand om din hud och kropp på bästa sätt samtidigt som du får reda på mina favoritmärken när det kommer till smink, kläder och accessoarer.
  • Mina fullspäckade helger – det finns nog inte en dag då jag passar på att bara ligga hemma och söla, framförallt inte när det finns tid för mina tjejer.
  • Festivaler och livet i allmänhet – Vad jag älskar med livet och verkligen vill göra. Det vill säga, hitta på saker, uppleva nya äventyr och leva livet som en framgångsrik influencer som kommer göra skillnad.

Som ni kanske förstår kommer det bli en hel del spännande läsning om sådant som jag prioriterar allra mest i livet och tro mig, det kommer ni absolut inte vilja missa!