Mina favorit väskmärken

Den absolut bästa tidfördriven jag vet när det kommer till att göra något tillsammans med mina vänner men även när jag är ensam ibland, är att shoppa! Jag skulle nog klassa mig som lite utav en shopaholic då jag hela tiden har ett behov av att köpa nya väskor, kläder eller skönhetsprodukter.

När det kommer specifikt till väskor så är jag dock mer för att beställa på nätet. Man är ju sällan i behov av att prova väskor som man är när man ska shoppa kläder. Så det är verkligen en stor skillnad. I alla fall i min mening. Dessutom är mina absoluta favoritmärken från länder utomlands, och då talar jag såklart om Michael Kors och Gaston Luga.

Michael Kors är en väska som var mycket populär för ett par år sedan men eftersom de verkligen levererar snygga stilrena handväskor så är det märket fortfarande en av mina absoluta favoriter. Framförallt när jag vill ha en snygg handväska till vardags eller när jag är ute på tjejkvällar.

Gaston Luga är istället ett märke för snygga ryggväskor! Dessa är så sköna när man ska iväg till plugget eller jobbet. Man får plats med en mindre laptop och även andra saker som böcker, pennor och egentligen allt man behöver. Dessa ryggsäckar finns i flera olika storlekar beroende på vad för syfte man har, men jag själv har den vanliga klassiska varianten som är något mindre då jag tycker den passar alldeles utmärkt för mina behov.

Det absolut bästa med Gaston Luga är att de är så himla generösa och har nästan alltid någon extra produkt som medföljer vid varje beställning, ibland är det necessärer men just när jag beställde min senaste rygga så var det en fin mindre plånbok som är helt perfekt när man bara vill ha med sig sina kort. Dessutom är alla produkter hos dem veganska, vilket bara ger dem pluspoäng.