Mina favorit klädmärken

Jag älskar att ta hand om mitt utseende och för att kunna göra det på alla fronter gäller det att man har snygga kläder och accessoarer. Som tur är delar även mina närmaste tjejkompisar samma intresse vilket gör att det kan bli många rundor per vecka inne i stan. Jag verkligen älskar gallerior som NK och Mall of scandinavia där alla de bästa butikerna finns samlade på ett och samma ställe, vilket gör att man kan gå runt där i flera timmar utan att bli uttråkad en enda sekund.

När jag är ute efter att shoppa både kläder men även sminkprodukter och parfymer så föredrar jag att gå på NK något mer än Mall of scandinavia eftersom de ha en våning som är helt och hållet bara för smink och parfym samtidigt som det finns flera andra våningar med stort utbud av olika märkesbutiker. Men eftersom mina absoluta favoriter bland klädbutiker är Zara, Flippa K, GANT och Hollister så är Mall of scandinavia något bättre enligt min mening, då de har alla dessa butiker men även många fler som påminner just om dessa, nära till hands. Den enda nackdelen med gallerian är att Hollister inte har kommit dit ännu, men jag antar att det bara är en tidsfråga innan det också händer.

Varför jag älskar dessa butiker så himla mycket är för att alla kläder är gjorda av superbra kvalité samtidigt som de är väldigt neutrala och snygga. Jag tycker inte om att ha för häftiga färger på mina kläder eftersom jag älskar att sminka mig och tycker att det kan bli en riktig krock om man överdriver med färgerna. Det är även därför dessa butiker är så bra, då utbudet är mycket varierat samtidigt som det är väldigt modeinriktat, vilket är perfekt för mig då jag älskar att följa med i det senaste modet.