Min dröm om att bli en influencer

Något jag alltid funnit mig själv ha en extra talang för är just att syssla med sociala medier och att försöka bygga upp nätverk med andra människor så att jag kan skapa samarbeten och marknadsföra mina egna sociala medier.

Jag älskar att kunna dela med mig av mina tankar och idéer vilket jag gärna redan gör privat på min twitter, facebook och instagram. Så att kunna jobba med det vore så himla roligt då det har varit min dröm i flera år nu. För att komma några steg närmare den drömmen har jag därför börjat en jättebra utbildning som är inriktad på just detta. Mina lärare är supersnälla och kunniga inom området och försöker verkligen anpassa studierna helt och hållet efter alla sina elevers mål och liv.

Man har ett väldigt flexibelt schema vilket gör att man många dagar i veckan kan plugga hemifrån, men jag brukar föredra att åka dit ett par timmar om dagen eftersom jag tycker att det är skönt att ha lärarna nära till hands om det skulle behövas. Vissa uppgifter kan nämligen vara ganska svåra att förstå sig på för någon som är ny inom branschen. Dock tycker jag att det är superbra att man har möjligheten att kunna välja, eftersom flera i min klass även jobbar vid sidan om studierna.

Min klass är relativt liten gentemot vad man är van vid. Detta är för att man vill fokusera på alla elever så att de ska få det bästa resultatet som möjligt. Jag tycker verkligen om detta koncept då man kommer nära alla. I min klass är vi en grupp på 10 tjejer och vi alla har ett supertight band och jag tvivlar inte en sekund på att vi kommer att vara vänner för resten av livet.

Jag är verkligen så glad att denna skola ger alla dessa möjligheter som den gör. Det är verkligen en lärorik och bra utbildning för alla som har samma dröm som jag.