Girls night out och andra roliga aktiviteter

Efter intensiva veckor i skolan ser man fram emot helgerna och att få lite ledighet. Jag har verkligen lärt känna så många härliga och trevliga tjejer i min ålder som går samma utbildning som jag. Vi har massor gemensamt utöver att vi alla delar drömmen om att kunna få jobba med sociala medier på ett eller annat sätt. Det är verkligen hur kul som helst att man kan komma nära så många människor som man inte känt längre än bara några månader.

Ändå har vi redan nu infört ett par roliga traditioner som att vi alltid ska hitta på något på fredagskvällarna. Hittills har det varit många utekvällar på krogen, framförallt under sommaren då man suttit på uteserveringar och testat på olika nya drinkar, vilket verkligen är en upplevelse. Ibland har vi även valt att käka middag tillsammans på lite finare restauranger innan vi bestämt oss för att gå ut och dansa. Dessa kvällar blir alltid så himla lyckade och jag längtar redan till nästa sommar då vi kan börja göra det igen.

Under vinterhalvåret har vi istället valt att samlas hemma hos någon av oss i gruppen och anordat trevliga vinkvällar. Det händer ofta att vi har filmmys och men det händer ibland att vi anordnar några mindre hemmafester med andra bekan till oss. Dock dessa brukar aldrig bli lika vilda som utekvällarna, utan vi håller oss ofta till en rimlig mängd människor som alla är mogna nog att kunna sätta egna gränser vad det gäller vid intag av alkohol.

Men vi ses inte enbart för att festa. Jag tränar flera gånger i veckan med flera utav dem. Vi shoppar ofta mitt i veckorna och ibland har vi även hemmaspa hos varandra. När vi vill ha lite extra kul brukar vi även spela på spelautomater tillsammans via newyorkspins.com under vårt spa. Vi har verkligen en bred variation av olika aktiviteter som vi gör ihop, vilket är så himla trevligt då alla i gruppen verkligen uppskattar varandras närvaro och är alltid redo för att göra något nytt tillsammans .